Får jag renovera min lägenhet?

Jag vill tapetsera om min lägenhet eller måla över tapeterna. Får jag göra det?

Alfta-Edsbyns Fastighets AB

Kommentarer

 • Du får tapetsera om i din lägenhet, men vi kräver att det sker på ett fackmannamässigt sätt. Prata med din bovärd först.

  Däremot får du vanligtvis inte måla, du måste prata med och rådfråga din bovärd innan du gör något annat.


 • Hej! Jag har varit på visning av en lägenhet men undrar ett par saker innan jag svarar på erbjudandet. Dels undrar jag om det är möjligt med nya tapeter, samt nytt golv men också undrar jag hur det ser ut med garageplats. Har förstått att det är garagekö, behövs det isf köpoäng eller är det en kö enskilt för hyresgäster på de olika områdena, och hur lång är kön isf?

 • Hej Oliver!
  Våra garage hyrs också ut via webben så det är köpoängen som avgör även där. Hur lång väntetid det kan vara är svårt att säga, det beror på om det finns lediga garage i dag eller om någon säger upp ett garage, och det beror också på dina köpoäng och vilka andra som också är intresserade. Om du vill veta mer specifikt hur det ser ut på vissa områden kan du kontakta vår uthyrning för mera information.

  När det gäller underhåll och renovering av lägenheten är det alltid din bovärd som kan svara på dina frågor. Kontaktuppgifter till din bovärd hittar du på vår hemsida.
  Lycka till!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.