Internet

Det stod i senaste numret av "Välkommen hem!" att fr o m den 1 januari 2021 kan jag som bor hos er få 1 MB surf som ingår i hyran, samt att det ska gå att läsa mer om hur jag gör för att beställa och använda det på www.aefab.se. Det går inte att läsa mer om hur jag gör för att beställa och använda det här på www.aefab.se.

Kommentarer

 • Hej!
  Det stämmer att det inte finns någon information om det där ännu. Vi väntar fortfarande på ett besked från Telia om hur det ska gå till att beställa och använda det. Men så fort vi vet, kommer vi att uppdatera med den informationen.
  Förhoppningsvis sker detta snart.
  Josefin Marknads- och kommunikationsansvarig
 • Hur kommer vi att informeras då det är klart med internetuppkopplingen 1 MB surf?
  Hoppas i Aefab-info i pappersform.
 • Hej!
  Nu har vi äntligen fått klarhet i hur det ska gå till att aktivera.
  För att få tillgång till 1Mbit behöver du själv gå in på https://www.telia.se/privat/bredband/ och skriva in din adress. Välj sedan "Aktivera kollektiva tjänster" och följ instruktionerna.
  Välj "Bredband 1/1, 0 kr/mån Ingen bindningstid" när det alternativet dyker upp.
  Hoppas allt fungerar som det ska!
  Jag ber åter om ursäkt för att det dröjt med informationen.
  Lycka till!

  Josefin Marknads- och kommunikationsansvarig
 • Jag försöker att installera fiber åt en vän, som bor i en av era fastigheter. Hon har beställt Bahnhof. Men jag får ett svar från Bahnhof, när jag försöker att registrera tjänsten, att IP-adressen är upptagen av Telia. Finns det en blockering på IP-adressen p g a gratis Telia 1 Mbit?
  Tråkigt även att Helsingenet inte går att välja. Antar att de tänker sluta som internetleverantör.
 • Hej Eva!
  Nej, om din vän inte har aktiverat Telia 1Mbit ska den inte blockera. Däremot händer det att tidigare hyresgäster har glömt att säga upp sina abonnemang och att de därför finns kvar och blockerar för nya. Ni behöver kontakta Telia för att få hjälp med att lösa det, så att din vän sen kan få igång sitt nya abonnemang.
  Lycka till!
  Josefin Marknads- och kommunikationsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.