Hur fungerar det med köpoäng?

Hej!
Hur fungerar det att samla köpoäng hos Aefab?

Kommentarer

 • Hej!
  Köpoängen grundar sig på det datum du ställde dig i bostadskö hos oss. Du får 1 poäng per dag. 

  Om du bor hos oss idag och vill samla köpoäng måste du själv logga in och aktivera dina köpoäng. Det gör du under Mina sidor.

  När du skriver kontrakt på en lägenhet nollställs din kötid. Om du vill du stå i kö igen så anmäler du dig från den dag du flyttar in i den nya lägenheten. Detta gäller även när du byter lägenhet inom Aefab.

  För att bostadskön ska vara aktuell krävs det aktiva sökanden. Du som vill stå i vår bostadskö måste därför aktivt logga in på Mina sidor minst en gång inom 12 månader, annars förlorar du dina köpoäng.

  Det räcker med att du loggar in på Mina sidor med dina användaruppgifter. Så snart du loggat in så har du uppdaterat dig i bostadskön för ytterligare 12 månader.

  Om du inte har tillgång till dator, eller inte har någon anhörig/vän som kan hjälpa dig eller saknar dina inloggningsuppgifter kontakta oss så hjälper vi dig.

  Se till att du lämnat rätt adress, telefonnummer och e-postadress till oss. Om kötiden är på väg att löpa ut skickas en påminnelse till den e-postadress som du själv har registrerat.


Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.