När snöröjer ni?

När snöröjer ni på mitt område?
Alfta-Edsbyns Fastighets AB Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Vi snöröjer vid 5 centimeters snödjup. Vi snöröjer vardagar från kl. 7.00 till 16.00. Vi har snöjour under kvällar och helger. Om det är praktiskt möjligt väntar vi tills det slutat snöa, men väntas det mycket snö så åker vi ut trots ihållande snöfall. Vår ambition är att snöröja så snabbt som möjligt så att framkomligheten på våra bostadsområden ska bli så bra som möjligt.

  Snö- och halkbekämpning görs i första hand på huvudgator och utvalda cykelvägar. Därefter röjs och sandas övriga gator, gång- och cykelvägar samt parkeringar. Vi handskottar även utanför entréer och källaringångar. Vi försöker se till att variera ordningen så att inte vissa områden alltid hamnar först eller sist.

  Vi snöröjer parkeringsplatser så fort de står tomma. Hyr du en parkeringsplats ansvarar du själv för snöröjning på din parkeringsplats och framför ditt garage eller din carport.

  Vi kan aldrig garantera att det är halkfritt när snön väl börjat falla. Ta det därför gärna lite lugnt när du ger dig ut i vinterväglaget – för säkerhets skull. Givetvis sandar vi regelbundet och försöker hålla efter så gott vi kan. Hör
  gärna av er till oss om ni upplever att det behövs sandas mer på särskilda platser.

  För att snöröjningen ska gå så smidigt som möjligt så vill vi att ni som inte använder cykeln under vintern ställer in den i cykelrummet. På de flesta områden finns det speciella cykelrum där du kan förvara cyklar, rullatorer och barnvagnar.


  Josefin Marknads- och kommunikationsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.