Till senaste kommentaren

Vem ansvarar för att städa i tvättstugan?

Vem är det som sköter städningen i de gemensamma tvättstugorna?

Alfta-Edsbyns Fastighets AB Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!
  Alla som använder tvättstugan ansvarar själva för att städa efter sig. På väggen i din tvättstuga finns tydliga instruktioner om hur du går tillväga, och vi ser också till att det finns städutrustning i alla tvättstugor.

  Tvättstugan är en gemensam plats och vi är många som använder den. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att hålla den ren och fräsch. Se till att alltid städa upp efter dig när du avslutat ditt tvättpass. Då får alla komma till en fin tvättstuga och det gör att vi alla trivs bättre.

  Tänk också på att källsortera dina tomma tvättmedelsförpackningar!
  Josefin Marknads- och kommunikationsansvarig
 • Hej, vi är missnöjda med städningen i tvättstugan på oldanielsgatan. Det var mycket gamla rester som inte gick att få bort och det kändes inte så fräscht att tvätta kläderna när det låg gamla rester kvar. Jag undrar vad man kan göra? Är det felanmälan eller hur går man till väga?

  Aurora
 • Hej Aurora!
  Det var trist att se de bilderna, jag förstår att det kändes äckligt. Du behöver inte göra en felanmälan, jag pratar med din bovärd. Det är hyresgästerna som ska se till att städa efter sig och sköts inte det, så får vi försöka göra något åt saken. De kanske behöver få hjälp med i hur det ska gå till? Övrig grovstädning sköts av vår personal. Är det ofta så att det är ostädat när du ska tvätta eller var detta ett extremfall?
  Mvh
  Jenny

  Jenny Kommunikations- och marknadsansvarig
 • Hej och tack för svar, det var första gången vi tvättade nere i tvättstugan så jag kan inte svara på hur det har sett ut tidigare..
  Aurora

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.